top of page
hruska.png

Salát s uzeným pstruhem a ředkvičkami

Pojďte si s námi připravit vydatný salát, který hravě zažene i obědový hlad. Bude vám navíc stačit jen pár ingrediencí. Tak to máme stejně nejraději :-)


Počet porcí: 2


Suroviny na salát:

Suroviny na zálivku:

  • 4 lžíce olivového oleje

  • 1 lžička citronové šťávy

  • 1 lžička medu

  • 1 vrchovatá lžička dijonské hořčice

  • sůl, pepř

Postup:

Nejprve se dejte do přípravy zálivky. Pečlivě smíchejte všechny ingredience v misce a případně dochuťte. Ředkvičky a okurku nakrájejte na kolečka, cherry rajčata překrojte na půlky. Pořádně properte listy salátu a rukolu, smíchejte s nakrájenou zeleninou. Na závěr přidejte na kostky pokrájeného pstruha lososovitého a přelijte zálivkou.


Na salát budete potřebovat:


0 komentářů
jablko2.png
bottom of page