Grilovací sezóna je v plném proudu, ale tenhle recept určitě zvládnete třeba i doma na pánvi. S kořením od inutea navíc nemusíte přemýšlet, čím rybu a zeleninu okořeníte, protože jejich hotové směsi jsou vyladěné do posledního detailu.
Suroviny:
pstruh filet nebo vcelku
sůl
olivový olej
oblíbená zelenina na grilování (paprika, cuketa, cibule, rajčata)
koření od inutea Grill it fish a Grill it veggie
Postup:
Rybu je potřeba pořádně z obou stran osolit. Potřete trochou olivového oleje. Poté vmasírujte do masa koření Grill it fish. Rybu dejte na rozpálený gril ideálně na hliníkovém grilovacím tácu (vybírat ten bez dírek), aby se ryba nelepila. Z každé strany stačí 10 minut (dle žáru), aby maso nebylo vysušené.
Zeleninu si nakrájíme na větší kusy, dáme do mísy. Osolíme, posypeme kořením Grill it veggie, zakápneme olivovým olejem a pořádně promísíme. Grilujeme přibližně 20-30 minut.
Comments