Šťavnaté maso, opečená slanina, křupavá bulka... Už při čtení první věty vám musí téct sliny stejně tak, jako se sýr roztéká na rozpáleném mletém hovězím mase v našem cheeseburgeru. Poskládejte si svoje vlastní cheeseburgery s rodinou, či přáteli.
Suroviny na 4 cheeseburgery:
Suroviny na omáčku:
Postup:
Maso rozdělte na čtyři díly, vytvarujte do kuliček a pak rozplácněte na placky o něco málo větší než hamburgerové bulky.
Cibuli a okurky nakrájejte na tenké plátky. Salátové listy připravte na takou velikost, aby se vám vešli do bulek.
Maso potřete olejem, osolte a opepřete a vložte na rozpálený gril. Grilujte cca 3-5 minut na každé straně. Na grilu opečte i slaninu. Na maso položte plátek opečené slaniny, plátek sýra a nechte na grilu už jen krátce, aby sýr povadnul.
Bulky rozkrojte a krátce je opečte.
Teď už se můžete pustit do sestavení.
Spodní díl bulky potřete omáčkou a pak navrstvěte salát, maso se slaninou a sýrem, další plátek slaniny, cibuli, okurku a na vrch horní polovinu bulky, kterou také potřete připravenou omáčkou.
Přejeme dobrou chuť!
Comments